Lahti City haluaa tukea ja olla mukana kaupungin Yrittäjien Lahti – kärkihankkeessa. Siksi keskustan ostostapahtumaan on tänä keväänä haastettu mukaan myös Lahden kaupunginvaltuuston jäsenet kohtaamaan keskustan yrittäjiä. Tavoitteena on, että päättäjät kiertäessään illan aikana liikkeissä saisivat sekä kuvaa yrittäjistä, heidän palveluistaan ja tuotteistaan että tietoa minkälaista yrittäjyys tänä päivänä on Lahden keskustassa.

Keskustan yrittäjät tarjoavat yhen illan aikana omia spesiaali juttujaan. Ja tietenkin myös mahtavia tarjouksia on luvassa. Lisäksi yhdeksi teemaksi on nostettu taide ja sen tuominen mukaan arkeen ja shoppailuun.

Yhen illan juttu kutsuu ihmisiä keskustan liikkeisiin, kohtaamaan ja nauttimaan monenlaisesta tarjonnasta. Ja se on mahdollista pidempään, koska perjantaina 5.4. liikkeet ovat auki ilta myöhään saakka.

Seuraa ohjelmaa Facebookissa: https://www.facebook.com/events/378861556241840/

Lisätiedot :Toiminnanjohtaja Pipsa Wirtanen, Lahti City ry, pipsa.wirtanen@lahticity.fi, 040 5321299