Info

Lahden ydinkeskusta uudistuu vauhdilla. Kävijäkokemus paranee ratkaisevasti. Asiakasmäärät kasvavat. Tyhjät liiketilat täyttyvät.

Aleksanterinkadun uudistus kävelypainotteiseksi valmistui marraskuussa 2016.

Rautatienkadun valaistus on uudistettu Vapaudenkadun ja Hämeenkadun välisellä osuudella. Hämeenkadun ja Harjukadun välisellä osuudella kokeillaan kävelypainotteisuutta. Hidas autoliikenne jää kadulle, mutta jalankulkijoiden ja muun muassa ravintoloiden käytössä oleva jalkakäytävätila on kasvanut.

Yritysten, kiinteistöjen ja kaupungin muodostama Lahti City ry edistää kaikkea tätä ja ideoi jo myös uusia projekteja! Tänä talvena muodostetaan Hämeenkadun, Vapaudenkadun ja Vesijärvenkadun kivijalkayritysten yhteinen näkemys siitä, kuinka näitä perinteisiä kauppakatuja voidaan vahvistaa entistä vilkkaammiksi.

Ydinkeskustan 300 kauppaa, kahvilaa ja ravintolaa tarjoavat melkein joka päivä asiakkailleen erinomaista palvelua, tuotteita ja elämyksiä. Kauppatorilla on tapahtumia lähes päivittäin keväästä jouluun saakka. Erinomaiset joukkoliikenneyhteydet ja torin alle valmistunut pysäköintilaitos takaavat sen, että ydinkeskustaan on kaikkien helppo saapua.