Äänestä Lahden Keskustatekoa 2020

12.07.2020

LISÄINFOA EHDOTUKSISTA: KESKUSTATEKO 2020

 

ÄÄNESTYSLOMAKEhttps://forms.gle/shfqsgQmWqZTQ9YT6

 

LINKKI Lahti Cityn facebook- sivuile: https://www.facebook.com/lahticityry/

 

  1. Teerenpelin muraali
  2. Inspiksen Asema-apu
  3. Kuja Street Food Lahti
  4. Palvelutori Triossa
  5. Coworking-tila Dooroomin laajentuminen
  6. Torinkulman ja Kauppahallin koristevalot
  7. Museokioskin toiminta
  8. Neppinapin uudelleen avautuminen
  9. Black Lives Matter väliaikamuraali Malskin seinässä
  10. Ranta-Kartanon Pumptrack-rata

 

Keskustatekoehdotuksia saatiin määräaikaan mennessä runsaasti

 

Lahden Keskustatekokilpailu on Lahti City ry:n uusi vuotuinen kilpailu, jolla haetaan uusia, innovatiivisia tai älykkäitä keskustatekoja sekä Lahden keskustaan positiivisesti vaikuttavia asioita.

 

Kilpailuun sai kuka tahansa ehdottaa itselleen merkityksellisiä, isoja tai pieniä, tekoja, jotka ovat positiivisesti vaikuttaneet keskustan elinvoimaan, vetovoimaan, viihtyisyyteen tai saavutettavuuteen. Ehdotusten joukosta karsiutui 10 kilpailun kriteerit täyttävää, joista seuraavaksi yleisen äänestyskilpailun kautta valitaan voittaja.

 

Lahti City haluaa kiittää myös ehdotusten mukana saaduista esitetyistä toiveista toteutettaviksi ja tuleviksi keskustateoiksi. Mukana oli myös monia hyviä keskustaan positiivisesti jo pitkään vaikuttaneita tahoja, yhteisöjä ja henkilöitä.

 

Seuraava Keskustateko 2021 ajanjakso alkoikin 1.7.2020 ja päättyy 30.6.2021, jona aikana toivomme syntyvän uusia hyviä keskustatekoja.

 

Äänestää voi elokuun 16. päivään saakka

 

Ehdotuksia keskustateoksi 2020 on valikoitunut 10, joista voi äänestää omasta mielestään parasta ajalla 13.7 -16.8.2020. Äänestää voi vain yhtä, ja vain yhden kerran. Äänestykseen osallistuneiden kesken arvotaan 2 x 100 €:n lahjakortti käytettäväksi johonkin voittajan valitsemaan Lahti Cityn jäsenyritykseen.

 

Lahti City ry palkitsee Keskustateko 2020 voittajan Yhen illan juttu -ostostapahtuman yhteydessä 4.9.2020.

 

Lahden Keskustatekokilpailu on osa kansallista kilpailua

 

Keskustatekokilpailu -ajatus lähti vireille Elävät Kaupunkikeskustat ry:n keskustojen kehittämisyhdistysten toiminnanjohtajien piiristä. Keskustateoilla halutaan tuoda esiin myös eri kaupunkien omalaatuisuutta.

 

Eri kaupunkikeskustojen teoista valitaan vuosittain kansallinen voittaja.

 

Elävät Kaupunkikeskustat ry (EKK) on vuonna 1997 perustettu kaupunkikeskustojen kehittämisen valtakunnallinen kattojärjestö. Yhdistyksen tehtävänä on Suomen kaupunki- ja kuntakeskusten jatkuva kehittäminen eläviksi, elinvoimaisiksi, viihtyisiksi ja kilpailukykyisiksi. Lahti City ry ja Lahden kaupunki ovat jäseninä yhdistyksessä. Lahti Cityn toiminnanjohtaja Pipsa Wirtanen kuuluu yhdistyksen hallitukseen.

 

Lisätiedot:

Pipsa Wirtanen, toiminnanjohtaja, Lahti City ry, pipsa.wirtanen@lahticity.fi, 040 5321299

 

Sivuston toteuttaaSanavarma