Hämeenkadun yrittäjät kokoontuvat yhteen

04.04.2018

Hämeenkadun yritysten edustajat kokoontuvat yhdessä miettimään, kuinka katua voitaisiin kehittää kaupallisesti. Ensimmäinen kokoontuminen pidetään Dooroomissa, Rautatienkatu 20, maanantaina 9. huhtikuuta klo 18. Ilmoittautuneita on jo kymmenkunta, mutta mukaan pääsee vielä. Ilmoittautuminen kahvitarjoilua varten tulee tehdä viimeistään tapahtumapäivänä klo 12 puhelimitse nroon 040 510 0948 tai meilillä osoitteeseen janne.viitamies@lahticity.fi.

 

Mallia Hämeenkadulle otetaan Rautatienkadulta, jonka valaistusta ja kausivalaistusta on uudistettu Lahti Cityn piirissä tuotetuilla yrityslähtöisillä ideoilla.

 

Myös Vesijärvenkadun kaupallista kehittämistä on käsitelty Lahti Cityn piirissä muun muassa LUT Lahden myötävaikutuksella. Vesijärvenkadulle ehdotetaan kaupunkiaukiota Päijänteenkadun risteyksen tuntumaan.

 

Samoin tavoitteena ovat liikennejärjestelyt, joiden ansiosta pyöräily ja pysäköinti helpottuisivat Vesijärvenkadulla. Vesijärvenkadun autoliikenteen nopeutta tulisi alentaa, mutta autoliikenne tulisi kadulla jatkua molempiin suuntiin, sekä etelään että pohjoiseen.

 

Hämeenkadun kehittämissisällöt voivat olla samankaltaisia tai sitten aivan erilaisia. Niitä mietitään yhdessä maantaina.

Sivuston toteuttaaSanavarma