Yhen illan illallinen muotoilee Kirkkopuiston käyttäjäprofiilia!

06.09.2019

Kirkkopuiston ja Väinö Hovilan puistotien käyttäjiä ovat suurimmaksi osaksi läpikulkijat ja koiran ulkoiluttajat. Lisäksi puisto on kerännyt mainetta huumeiden- ja alkoholinkäyttäjien paikkana. Nyt Illallinen taivaan alla -tapahtuman myötä haluamme tuoda uusia käyttäjiä puistoon. Toisena tavoitteena on tuoda tulevan LADin eli Lahden taide-, juliste- ja muotoilumuseon sekä koko Malskikeskuksen ympäristöä tutuksi.

 

Väinö Hovilan puistotie, joka on yksi kauneimpia puistoteitä, jos ei kaunein keskustassamme, tarjoaa suojaisan tilan uusille käyttäjille.  Huomenna 6.9. katamme tähän upeaan ruokasaliin 80 pöytää valkoisine pöytäliinoineen. Lisäksi on pöytiä organisaattoreille ja 4 lisäpöytää, jotka jaettiin arvonnan kautta. Yhteensä pöytiä tulee olemaan 80.

 

Tarkoituksena tapahtumassa on viettää yhteistä illallista, jota varten jokainen pöytäseurue tuo itse illallistarvikkeet. Toivomme myös pöydille led-valoja ja koristeita tunnelman luomiseksi. Pukukoodia ei ole, mutta juhlava pukeutuminen on aina iloksi silmille.

 

Illallisen aikana klo 18-21 syksyisessä puistossa tunnelmoi harmonikkasävelin kultaisen harmonikan mestari Jarno Kuusisto. Myös Malskikeskuksen tulevalla pääovella esitetään illan ajan kuvakollaasi rakennuksen historiasta ja työmaa-ajasta. Kannaksen lukion opiskelijoiden seinämaalaustöitä on ripustettuna työmaa-aitoihin.

 

Alueella on järjestyksenvalvonta ja saniteettitilat vieraille. Mukana järjestelyissä Lahti City ry:n ja Lahden kaupungin kanssa ovat Inspis ry, JH Safe, LAMK, valokuvauksen opiskelija Karoliina Redsven, Kinos Property Oy ja Superion Oy. Tapahtuma on osa Lahti Fringe Festivalia.

 

Päivän aikataulu:

 

Klo 10-12 Kannaksen lukion töiden ripustus

Klo 12-16 pöytien, penkkien ja roskiksien kasaaminen sekä kuvashown valmistelutyöt

Klo 16-17 bajamajat saapuvat

Klo 17 alkaen järjestyksenvalvonta

Klo 18-21 Illallinen, musiikki ja kuvashow

Klo 21-22 purku

 

Tervetuloa Kirkkopuistoon! 😊

Sivuston toteuttaaSanavarma