Yhen illan juttu valloittaa taas Lahden keskustan

23.09.2019

Ostostapahtuma Yhen illan juttu järjestetään kolmannen kerran Lahden keskustassa perjantaina 28.9.2018. Kauppojen, liikkeiden, putiikkien, ravintoloiden, kahviloiden sekä Sokoksen ja Trion yhteinen keskustatapahtuma on kerännyt mukaan jälleen lähes 100 toimijaa. Lisäksi yritysten omissa jutuissa nähdään useita vierailijoita ja esittelijöitä. Myös mukana on useita tanssiryhmiä ja artisteja musiikin ja laulun saralta. Jokainen liike ja putiikki tarjoaa omaa spesiaaliohjelmaansa yhen illan ajan. Eikä liikkeisiin tarvitse kiirehtiä heti työpäivän jälkeen, sillä liikkeet ovat auki normaalia pidempään. ja sen jälkeen kannattaa vielä jatkaa iltaa ravintoloihin, jotka tarjoavat omaa ohjelmaansa aamutunneille saakka.

 

Koska kyseessä on shoppailutapahtuma, on tarjolla huikeita tarjouksia, arvontaa, tuote-esittelyä ja muita erikoisuuksia. Tapahtumassa ei kuvataidettakaan ole unohdettu. Lahden Taidemuseo tarjoaa ilmaisen sisäänpääsyn illan ajan sekä muuta mukavaa. Tansseja, kuorolaulua ja musiikkia on sekä liikkeissä että kadulla.

 

Myös lapsiperheet on otettu tänä syksynä huomioon, sillä lapsillekin suunnattua ohjelmatarjontaa löytyy. Tai sitten vanhemmat voivat viettää omaa aikaa tuoden lapsensa hyvään hoitoon Mannerheimin Liiton Mukava Parkkiin.

 

Tapahtuman  JUTTUjen ideana on tarjota jotain arkirutiineista poikkeavaa, erilaista ja viihdyttävää Lahden keskustassa kävijöille YHEN ILLAn ajan.

Sivuston toteuttaaSanavarma