LahtiCity

CITYVIIKKO

15.-21.4.

2023

LahtiCity
LahtiCity

CITYVIIKKO

15.-21.4.

2023

LahtiCity

” Lahti City ry täyttää tänä vuonna 25 vuotta!

 

Keväällä tulee kuluneeksi jo neljännesvuosisata siitä, kun Lahti City ry aloitti intohimoisen työnsä elävämmän ja monimuotoisemman kaupunkikeskustan puolesta. Tätä on tietysti syytä juhlia! Ja, koska keskusta on meidän kaikkien yhteinen ja koko kaupungin kasvot, kutsumme teidät kaikki mukaan juhlimaan sitä.

 

Koska 25 vuotta ei voi tiivistää yhteen päivään, vietämme juhlia ansaitusti kokonaisen viikon ajan. Cityviikko 15.-21. huhtikuuta tarjoaa erilaisia tapahtumia ja tempauksia, joita yhdistää näkemys keskustasta kaupungin elävänä sieluna ja värikkäänä sydämenä. Juhlaviikon tapahtumavalmistelut on käynnistetty, ja Lahti City ry kutsuu nyt myös kaikki jäsenensä, yhteistyökumppaninsa ja muut toimijat aktiivisesti mukaan teemaviikon ideointiin ja toteutukseen. Ja tuo oma tapahtumasi Cityviikon ohjelmistoon!

 

Jokaisella viikonpäivällä on oma teemansa, joka voi auttaa teitäkin oman ohjelmatarjonnan ideoinnissa. Kaiken tuona päivänä toteutettavan ei tarvitse orjallisesti liittyä pääteemaan, mutta jos suunnitelmanne osuvat yksiin, niin aina parempi!

 

Tälle sivulle tulemme kokoamaan kaikki Cityviikon tapahtumat ” Pysy kuulolla ja tule mukaan tekemään unohtumatonta Cityviikkoa ja ota yhteyttä!

 

Pipsa Wirtanen, pipsa.wirtanen@lahticity.fi, 0405321299

15.4 Lauantai

16.4 Sunnuntai

17.4 Maanantai

18.4 Tiistai

19.4 Keskiviikko

20.4 Torstai

21.4 Perjantai

Sivuston toteuttaaSanavarma