Lahti Cityn aamukahvit

Aamukahvitilaisuudet

Yhdistys järjestää keskustan toimijoille ja sidosryhmille yhteisiä aamukahvitilaisuuksia joka kuukauden toisena torstaina (ei heinäkuussa). Tilaisuuksissa käsitellään ajankohtaisia keskustan kehittämisen aiheita. Lahti Cityn tapahtumien lisäksi tiedotetaan muistakin keskustaan vaikuttavista tapahtumista. Tilaisuuksiin osallistuu vuosittain yli 500 hlöä. Lahti Cityn jäsenten lisäksi tilaisuuksiin kutsutaan sekä yhteistyökumppaneita että kaupungin virkamies- ja luottamushenkilöitä ja median edustajia.

Aamukahvit ja aiheet 2024:

TAMMIKUU – TAPAHTUMAT

Suurtapahtumavuoden 2023 elinvoimavaikutukset keskustan yrityksille Pipsa Wirtanen, Lahti City, City Faces – tapahtumista lisävoimaa isäntäkaupungin kasvoille -hanke

Suurtapahtumien tarjoamien liiketoimintamahdollisuuksien hyödyntäminen Tiina Kulmalahti, Lahden kaupunki, Lahti Host City -hanke

Vuoden 2024 tapahtumia Inkeri Määttä, Lahden kaupunki

Nostalgisia teemoja vappuviikolle – Tiina Kallio, Visit Lahti

Keskustavisio 2040 ajankohtaiset – Keskustavisio työryhmä, Lahden kaupunki

HELMIKUU – TURVALLISUUS JA TAPAHTUMIA

Aloituspuheenvuoro– Pipsa Wirtanen, toiminnanjohtaja, Lahti City ry

Lahden keskustan päivitetty turvallisuussuunnitelma Antti Prepula, turvallisuuspäällikkö, Lahden kaupunki

Katselmus tilastoihin  ja turvallisuustilanteeseen poliisin näkökulmasta – ylikomisario Jouni Takala, ylikonstaapeli Matti Koski ja rikosylikomisario Martti Hirvonen, Hämeen poliisi

INFO – Kasvua ja kannattavuutta -työpaja 21.2. – Johanna Rytilahti, asiantuntija, Hämeen TE-toimisto

TULOSSA – Katutila käyttöön, Yhen illan juttu, Nostalgiaviikko ja Kesäkauden avaus   – Pipsa Wirtanen, Lahti City

LahtiCity

Katukohtaisia aamukahvitilaisuuksia järjestetään aina tarvittaessa ajankohtaisten teemojen tai kehittämishankkeiden mukaan.

22.2.2024 Hämeenkadun katukahvit

Tilaisuuden tavoitteena on selvittää Mariankadun ja Rautatienkadun välisellä alueella olevien kivijalkayritysten ja kiinteistöomistajien kanssa, millainen kesäkatukokeilu tehdään. Tilaisuus järjestetään yhteistyössä Lahden kaupungin kanssa.

Turvallisuusaamut

Vuodesta 2019 lähtien yhdistys on järjestänyt myös kerran vuodessa turvallisuusaamukahvit, jossa keskustellaan keskustan yritysten, toimijoiden ja poliisin edustajien kanssa keskustan turvallisuuteen vaikuttavista tekijöistä.

2024 turvallisuusaamutilaisuus helmikuun aamukahvitilaisuuden yhteydessä.

Koosteita 2019 – 2023 turvallisuustilaisuuksista LAB-ammattikorkeakoulun harjoittelijoiden kirjoittamina:

Sivuston toteuttaaSanavarma