Dikkaa-malli

Dikkaa-malli

Mikä Dikkaa-malli on?

 

Dikkaa-malli on toimintatapa kivijalan paremman saavutettavuuden edistämiseksi. Malli tarjoaa oivalluksia ja käytännöllisiä ehdotuksia, miten kiinteistöjen ja liiketilojen omistajat sekä toimitilavälittäjät voivat esimerkiksi digitalisaation keinoin ja erilaisin älykkäin ratkaisuin vauhdittaa kivijalan saavutettavuutta ja sen myötä parantaa kaupungin keskustan elinvoimaa. Mallin pilottikohteena on ollut Lahden kaupungin ydinkeskusta, mutta mallin ehdotuksia ja vinkkejä voi hyödyntää kivijalan saavutettavuuden parantamiseen myös muualla.

 

Ketkä ovat tekijät?

 

Dikkaa-malli on kehitetty Digitaalisuus keskustan kivijalkaliiketilojen tulevaisuuden elinvoiman määrittäjänä korona-ajan jälkeen -hankkeessa, jota ovat toteuttaneet LUT-yliopisto,LAB-ammattikorkeakoulu ja Lahti City ry.

 

 

Lue ja tutustu: DIKKAA-malli

LahtiCity

Kenelle se on tarkoitettu?

Dikkaa-malli on suunnattu kiinteistöjen omistajille, liiketilojen omistajille, toimitilavälittäjille. Välillisesti se palvelee myös erilaisia tilojen käyttäjiä, sekä tarjoaa esimerkiksi kaupunkien sijoittumismarkkinoille näkökulmia keskustan kivijalkatilojen
mahdollisuuksiin.

LahtiCity

Seuraa somessa!

Dikkaa-malli

Facebook

Instagram

 

 

Digitaalisuus keskustan kivijalkaliiketilojen tulevaisuuden elinvoiman määrittäjänä korona-ajan jälkeen –hanket­ta rahoitettiin osana Euroopan unionin covid-19 pandemian johdosta toteuttamia toimia (React EU).

Sivuston toteuttaaSanavarma