Yhen illan juttu – ostoskampanja pe 8.4.2022

04.03.2022

Kahden koronavuoden jälkeen Yhen illan juttu kutsuu taas kaikkia keskustaan sekä piristämään omaa arkeaan että shoppailemaan ja tukemaan edelleen vaikeassa ja epävarmassa tilanteessa olevia kivijalkayrityksiä.

Kevättarjouksien, arvontojen ja yhdessä olon lisäksi pääsiäisteemaisessa Yhen illan jutussa pääsee pelaamaan mm. Munajahtia sekä voi saada itselleen pienen pussin Yhen illan juttu -siemeniä.

 

Paikallisten kivijalkayritysten tukeminen on erityisen tärkeää juuri nyt

 

Pitkään jatkunut pandemia ja muu yhteiskunnallinen tilanne on aiheuttanut ja aiheuttaa jatkossakin monelle kivijalkayritykselle taloudellisia vaikeuksia ja monenlaisia epävarmuustekijöitä. Kivijalat ovat hienosti pystyneet sinnittelemään kahden vuoden ajan ja pysyneet pystyssä, mutta nyt on kuultavissa yritysten hengissä pysymisen ja jaksamisen taistelua, joka ilman tukea voi kääntyä huonoon suuntaan. Ostoskampanjalla halutaan siis erityisesti tukea heitä ja säilyttää keskusta elinvoimaisena.

Meitä kaikkia painaa syvä huoli myös henkisestä jaksamisesta. Siksi on tärkeää ottaa edes yhden illan ajaksi hyppäys arjesta pois, olla yhdessä, nauttia ja hullutella. Yhen illan juttu on ennen kaikkea iloinen, hyvää tuottava ja pienellä huumorilla höystetty ostoskampanja.

 

Munajahti -peliä pelataan kivijalkaliikkeiden luona ja siemenillä kylvätään hyvää

 

Munajahti -peliä pääsee pelaamaan kivijalkaliikkeen edessä tai liikkeen sisällä. AR-teknologiaa hyödyntävää peliä pääsee pelaamaan mobiililaitteella QR-koodin kautta. Kaikkien päivän aikana pelanneiden kesken järjestetään erilaisia arvontoja, joissa on jaossa huikeita palkintoja. Munajahti -peli sopii kaikenikäisille, mutta arvontaan osallistuminen vaatii facebookin käyttöoikeutta.

Yhen illan juttu -siemenillä voi kylvää hyvää, kasvattaa kauniimpaa maailmaa ja nauttia siementen tuotoksista koko kesän. #kylvähyvää -kampanjassa mukana myös keskustan kumppanuuspöytä.

 

Yhen illan juttuja kevään aikana kahdeksassa kaupungissa

Kevään aikana Yhen illan juttu -ostoskampanjoita järjestetään jo Lahden lisäksi seitsemässä kaupunkikeskustassa. Erilaisia ohjelmasisältöjä ja materiaaleja suunnitellaan yhteistyössä kaupunkien keskustojen kehittämisyhdistysten kanssa. Yhteistyö kaupunkien välillä on tiivistynyt ja vahvistunut entisestään korona-aikana. Ja Yhen illan juttu on yksi esimerkki yhteisistä kampanjoistamme. Yhen illan jutut alkavat ensimmäisenä Raumalla 25.3. Porissa ja Kouvolassa ostoskampanjaa vietetään aprillipäivänä ja 8.4. on vuorossa Lahti, Iisalmi, Turku ja Hämeenlinna. Jyväskylä on mukana vielä toukokuussa.

Huhtikuussa Lahden keskusta juhlii Yhen illan jutun jälkeen myös pääsiäisestä ja Malvan avajaisista.

 

Yhen illan juttu kotisivut: https://yhenillanjuttu.fi/

Tarkentuva ohjelma ja mukana olevat yritykset löytyvät  –

Yhen illan juttu – Lahti facebookissa: https://www.facebook.com/events/383474986619746

@yhenillanjuttu_lahti

 

Lisätiedot:

Pipsa Wirtanen, toiminnanjohtaja, Lahti City ry, pipsa.wirtanen@lahticity.fi, 040 5321299

Sivuston toteuttaaSanavarma